Besöksräknare

söndag 20 mars 2011

Seeeg söndag

Konstigt att man ska bli så trött av en partykväll?!! I dag har varit riktigt segt. Var en sväng med Jakob vid poolen och låg där och halvsov för att sedan gå hem och tänka djupa tankar i horizontalläge på sängen. Tomas, som annars brukar vara den som är seg, har varit ovanligt pigg och har haft fullt upp med packande då han ska till Frankrike i natt och sedan bara hem och byta väska på lördag då vi drar till Goa.


Sparkcykelmiddagen är verkligen ett trevligt påhitt. Många skratt blir det när vi åker omkring i högklackat på våra barns cyklar. Ännu har faktiskt ingen skadat sig! I går var vi också lite rädda att några skulle kasta färg på oss då man här firar en högtid som heter "Holi" (fråga mig inte varför man ska kasta färg. Försökte läsa om det och då nämndes också en marijuanaspetsad dryck så hela högtiden kanske är lite urflippad!) men ingen attakerade oss sån tur var. Däremot hade vi några glas-missöden. Först råkade Tomas tappa drinkshakern och lyckades slå ner två martiniglas så att glasflisorna flög. Snabbt fick vi skyffla undan skärvorna så att ingen skadade sig. Sedan var de dax att sparka vidare mot fam W. Då visade det sig att värdparet inte tagit med sig nyckeln! Den var inne i huset. Glassplitter på nästa ställe också då de fick bryta sig in i sitt eget hus. Men tur var väl det för annars hade vi missat en god räkröra!

Det blev en härlig kväll med många skratt och mera god mat och dryck, charader och dans...och några till drinkar.

Tror inte att det var Leilas Pomegranate Martini som vi bjöd på, som var enda boven till dagens huvudvärk, men den var lättdrucken och farligt god!

Bilden är tagen från leilas hemsida: www.leila.se/recept/drinkar/index1,19.htm

1 kommentar:

  1. Hon utan nyckel21 mars 2011 kl. 17:02

    Alltså det började ju med DEN goda drinken och så följdes ju den av ett antal till och det var nog det som var boven.......i alla fall för mig. Väldans starka de där på sista stoppet! Kram och tack för en trevlig kväll! (och tack för det fantastiska brödet - blir en kvällsmacka nu!)L

    SvaraRadera