Besöksräknare

måndag 3 januari 2011

Bannergatha National Park

Efter en väldigt mysig vecka med svågerns familj var det dax för dem att fara hem till Sverige igen. Två dagar innan de åkte så kom en familj till på besök. Vi har lärt känna dem genom barnen, då de är kompisar med syskonen i familjen M. Trevligt när man på så sätt får nya vänner. Deras tid här var inte så lång, fem dagar, men vi försökte hinna med så mycket som möjligt. Förutom shopping så hann vi med en tur till Bannergatha National Park. Det är en indisk upplevelse. Man åker en skumpig buss runt i parken, som ett safari, och får då se både hjortar, björnar, lejon, vanliga tigrar och de ovanliga vita tigrarna. Även om djuren lever i jättestora inhängnader och inte fritt, har de mer plats än många djurparksdjur att röra sig på. Parken har också en zoo-del med minre burar med massa olika djur. Dock får man vara lite försiktig och inte sticka in armar och ben till djuren för då kan det gå så här:
Det är bara lokala djur i parken så burar med diverse ormar fanns det gott om, men sködpaddorna var populära bland våra barn. Bland indierna så var vi en stor attraktion. När vi ville fota barnen då de alla försökte stå på samma sten så ville indierna fota sina barn framför våra. Några kort gick väl bra men sedan gick vi därifrån.


Efter det så var det skönt att få en paus under den 1,5-timme långa bilresan hem. Dagen avslutades med en indisk kycklinggryta som maiden hade gjort. En god avslutning på en indisk dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar