Besöksräknare

söndag 9 maj 2010

Trevlig fredag


I fredag var här bara trevligheter. Efter att ha spenderat en timme på det nyöppnade Hyper City (ungefär som Ica Maxi) så kom Lena och Alfred på besök för att luncha med mig. Vill ni se det på bild så finns vi här på Lenas blogg.

Tomas skulle ha en kollega från Sveige med sig hem på kvällen och Oskar hade sedan en vecka tillbaka bestämt att han ville ha våfflor så jag började för berreda för att grilla oxfilé och göra våfflor till efterrätt.

Plötsligt ringer Tomas och säger att inte kollegan kommer med honom. Ringer då Lena igen och frågar om de vill komma även på kvällsmat vilket de gärna vill. Kvällens grillrecept hämtade jag från Jamie Olivers hemsida. Det blev baconlindad oxfilé som penslades med en vitlök och timjansolja. Man skulle göra en liten pensel av timjanskvistarna att pensla oljan med. Käckt! Stekte sakta svamp och smålök med oljan. Det blev även potatisgratäng till.

Då Oskar önskat våfflorna sedan länge var han snabb på att anmäla sig och Nora till att laga dem. De hade nog kul ute i köket!

Ja det blev en mysig kväll med familjen Woodrow.
Måste bara visa en bild på de fina drinkpinnarna som vi fick. De heter High Five och och har en hand i varje ända. Coola va?!!


2 kommentarer:

  1. Jodå, kul hade vi allt! xD Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för en jättetrevlig dag&kväll med god mat. Finfint med lite "barnarbete" i köket!
    Kram Lena

    SvaraRadera