Besöksräknare

onsdag 26 maj 2010

Bara sjukdomar

Just nu händer det inte så mycket värt att skriva om. Funderingar kring packandet har börjat och saker har köpts in till lite födelsedagsbarn och andra men det kan jag ju inte avslöja här!
Veckorna blir inte som planerat för mig för att alla blir sjuka hela tiden. Det började med Tomas som haft feber, illamående och yrsel. Detta var för ett par veckorsedan så han är väl nästan återställd förutom en evig hosta.
Jakob började känna sig dålig förra helgen och hade feber på söndag kväll. Då började också den skällande hostan som vi så väl känner igen och som beror på täta luftvägar. Falsk krupp eller förkylningsastma eller vad vi nu ska kalla det. Honom kunde jag inte skicka till skolan förrän förra torsdagen och då var det väl mer jag än han som behövde komma ut från detta hus!
Oskar klagade på obehag i halsen i går morses och tog naturmedicin för att stoppa en eventuell förkylning. Han ville absolut inte vara sjuk idag då planen var att vi skulle passa lille Alfred, snart 3 månader, när mamma Lena var med Alfreds storasyster på skolan. Oskar vaknade ändå med mer igensvullen hals idag och både skola och bebis-passning fick skippas. Sån tur är ska Lena på läkarbesök om en vecka och då kunde vi få låna den lille godingen istället!!! Hoppas vi är friska då!
Här i Indien när alla andra familjemedlemmar är så långt borta så blir man väldigt nära vissa människor och då blir man lite surrogatmostrar och låtsaskusiner. Det är skönt då de nära och kära är på andra sidan jordklotet!

2 kommentarer:

  1. Usch det är verkligen trist när sjukdommarna hopar sig! Hoppas att ni blir friska snart, får hålla tummarna att inte du åker på något också!
    krama på alla sjuklingar!!

    SvaraRadera
  2. Vi är så glada för gulliga surrogatmostrar & låtsaskusiner:) Det var en varm kväll för lillen. Han hade haft det mycket mysigare hos er, men som sagt ni får så gärna låna honom nästa torsdag.
    Krya på Oskar!
    Kram Lena

    SvaraRadera