Besöksräknare

onsdag 25 januari 2012

Mamma har kommit

Jo i morses klockan sex kom hon. Allt hade gått bra. Hon åkte över Mumbai och hade sedan enkelbiljett till Bangalore då hon och pappa ska resa lite i slutet och inte vet varifrån de kommer och då ligger Mumbai lite lagom till. Så i Mumbai fick hon hämta ut sitt bagage och checka in det igen. Ut skrevs ett bordingpass på enkelresan Mumbai- Bangalore och hon gick och satte sig vid den gate som stod på passet. Då det var 40 minuter kvar till planet skulle gå hörde hon plötsligt sitt namn ropas upp. Hon skyndade fram till disken och då visade det sig att flighten hette helt annorlunda och gick från nästa gate. (Jet air som hon åkte med har även ett flygbolag som heter Jet light och de samordnar sina flyg.) Vid nästa gate var det tomt men hon fick gå och sätta sig i en tom buss. Där funderade hon på om hon verkligen var rätt men sedan kom en till man och sedan kom flygpersonalen! Så hon åkte med dem ut till planet som sedan lyfte och åkte hit. Det kan man kalla V.I.P-tur!
Efter några timmars sömn har vi nu varit och köpt henne lite nya träningskläder. Lite huvudvärk har hon men annars är hon bra mycket bättre än hon var förra året när hon kom.

1 kommentar:

  1. DEt var skönt att höra. Inga större eskapader under resan utöver byte av gate vad jag förstår. Hoppas också att det ordnar sig med "rosenkinderna". Ha det gott allihop.
    mvh
    maggan

    SvaraRadera