Besöksräknare

onsdag 31 oktober 2012

Halloweeeen

Jag är ledig på onsdagar och då temperaturen börjar krypa ner mot nollsträcket passade det bra att åka och byta däck på bilen. Jag hade tänkt att göra det själv från början men när maken började prata om att det var punktering på ena däcket tänkte jag att det var lika bra att de fick sätta på däcken också när jag ändå var på gummiverkstan. Och maken hade rätt, gummit hade släppt från fälgen såg mannen som doppade ner däcket i ett vattenkärl och inspekterade bubblorna. De däcken klarar nog bara en vinter till så kör lika mycket med huvudet som med gaspedalen sa mannen som hjälpte mig. Ja, vi får väl se om bilen är kvar i vår ägo om ett år....fast kanske ändå. Maken kom ju på att Oskar får börja övningsköra nästa sommar (hjälp!!!) och den tjänstebil Tomas får är en automat.

Vädret klarnade upp efter däckbytet och jag körde ut alla barnen för att kratta i trädgården. Det gick inte helt utan gnäll men löven försvann från trädgården och alla fick rosiga kinder.

Sedan har det varit sista finishen på pumporna som nu står och lyser så fin på trappan. Dock har de inte lockat till sig några små spöken. Bara en klasskompis till Jakob knackade på i förmiddags. Men de är fina ändå!! Skulle testa godiset vi köpt till eventuella bus eller godisförfrågningar. Kolan innehöll en hård bit och hela min plomb lossade. Typiskt!!! Så i morgon blir det till att ringa tandläkaren. Tur att jag tog ledigt i morgon också!

Jakobs pumpa

Oskars pumpa
 

1 kommentar: