Besöksräknare

söndag 21 oktober 2012

Myshelg


Jag älskar höstfärgerna på dekorationspumporna!


 
Åh vilken mysig helg vi har haft! Syster med familj har varit här och hälsat på. De kom igår, tidigt nog att få sig en extra kopp frukostkaffe innan stora shoppingrundan började. Systerns familj drog iväg till IKEA medan vi fick åka till öppet hus på IT-gymnasiet för Oskars räkning. Jakob fattade för sent att han skulle ha hängt med i kusinernas bil istället för att behöva lyssna på en rektor som pratade om olika gymnasielinjer och när vi efter 1,5 timme, men när vi mötte upp de andra på restaurangen på IKEA försvann den sura minen och köttbullelunchen i ett nafs. Sedan blev det olika shoppingturer med de två bilarna. En gick bla till Stoff och Stil, en affär som finns på nätet och som har massa tyg, sömnadstillbehör, band och garner. Ett himmelrike för den pysselsugne. Där köpte jag bl a en beige vaxduk med vita prickar. Killarnas bil gick till mera golfinriktiade affärer men tillslut sammanstrålade vi på sportaffären XXL där systern köpte nya frächa innegympaskor. Kvällen blev lång och trevlig med lite ost och vin innan vi hoppade i tunnan. Därefter kycklingspett med jordnötssås. Till det drack vi vinet "The King" som jag fått av föräldrarna som de i sin tur fått av en god vän som har tappat smakupplevelsen och därför köper vin mera efter etiketten! Det kunde ju varit riktigt illa men visade sig vara helt ok! Saken var den att man var tvungen att sjunga någon elvissång om man ville ha mer så kvällen blev riktigt underhållande!! Efter detta var vi så mätta att den goda marängsvissen med hallonlimeröra och lakritssås fick vänta tills idag. (Riktigt smarrig var den!)
Glada badare!!

I dag har aktiviteterna varit mer barninriktade. I augusti gav vi lille kusin M ett presentkort på Lek- och buslandet med efterföljande restaurangbesök. Enligt systern har han frågat flera gånger varje vecka efter lämplig dag att lösa in detta kort och nu äntligen blev det tillfälle. Oskar avstog att följa med på denna aktivitet så vi andra sju tog bussen till backaplan och två mycket Elvis-trötta pappor tog första vakten då de tre barnen reisade runt i labyrinter och vulkaner. Efter nästan två timmar blev det hamburgerrestaurangbesök enligt önskemål från lille M. En kopp kaffe behövdes innan Boråsbilen rullade hem. Nästa gång får vi ta en tur ner på stan och titta i mysiga affärer och fika i Haga. Men trots att vi inte hann med det i helgen har vi haft en kanontrevlig helg!
Nu packar Tomas för att åka till Indien i morgon. Trist. Nu börjar jag längta efter att han ska flytta hem. Nästa gång han kommer så flyttar han hem till oss för gott!!
 
 
Syster och svåger laddar för shopping


De här söta pumporna är bara knappt 10 cm i diameter. Jättefina att strö ut på bordet!
 
Tripp, trapp, trull!


2 kommentarer:

  1. Så trevligt att läsa om er helg. Nu när jag är inne på din blogg ser jag att det står att det är 2 månader sedan jag uppdaterade min sist. Dags att ta tag i den igen. Börjar få lite inspiration nu. Kram kram

    SvaraRadera