Besöksräknare

söndag 17 oktober 2010

Sparkcykelmiddag

I fredags gick den av stapeln, vår sparkcykelmiddag. En av våra vänner fick idé när vi gick hem från en inflyttningsfest för några veckorsedan och det var ju en idé som var tvungen att provas. Vi var fem par som var med och då fem olika stationer att åka mellan. Det blev fördrink-förrätt-varmrätt-efterrätt-kaffe. De som organiserade upp det hela sa att hur de än hade tänkt (bokstavsordning, husnummmerordning mm) så blev det hela tiden vi som fick varmrätten!! Sån tur är så tycker jag det är kul att laga mat så det blev repris på den dubbelmarinerade oxfilén men nu med potatisgratäng och tomatsallad. Så här fint blev bordet:
Det blev verkligen charmigt med de olika stilarna som varje hus bjöd på och skönt att bara behöva ta reda på saker efter en rätt och ändå bjuda så många.

Det roligaste var nog ändå transporten mellan husen. Vi var nio som använde sparkcyklar........och en som lyckades trycka ner sig i en trampbil!!!


Det måste ha sett roligt ut när vi kom åkande. Ett gäng finklädda vuxna människor på lite för lågt inställda sparkcyklar. Fru B hade tom smala höga klackar och en liten svart pärlförsedd aftonväska hängande på styret! Själv tog jag de lite bredare höga klackarna för att klara av allt sparkande.


Här står vi redo att åka nerför backen.
En härlig kväll som vi måste göra igen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar