Besöksräknare

fredag 5 februari 2010

Insomningstips

Mamma går här och är lite småkrasslig. Fastän hon fått så många piller från doktorn så vaknar hon med huvudvärk varje morgon. Tur att en värktablett tar bort det så att hon kan njuta av dagen ändå.
I går var jag med tjejerna och firade av Matilda som ska flytta till Singapore. Tråkigt att en så mysig tjej ska flytta. Vi åt salladsbuffé på fina Leela Palace. Mitt under middagen ringde de från Oskars skola. Oskar mådde inte bra och chauffören fick åka och hämta honom.
Oskar berättade då han att han gått till den lilla sjukstugan de har på skolan. Han kände sig bara så trött och fick då lägga sig ner. Han kunde ändå inte sova och då tog de liniment och strök ut i flera lager i ansiktet, runt ögonen. Så starkt som det är så fanns det ingen möjlighet att hålla ögonen öppna för då bara tårades de så han var tvungen att hålla dem stängda och somnade då en liten stund. Det kan ju vara ett tips till andra med barn som inte kan somna eller till er som jobbar som skolsköterskor (hoppas du läser det här, svägerskan). Lite liniment runt ögonen så är det omöjligt att hålla dem öppna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar