Besöksräknare

onsdag 28 mars 2012

Trött måndag

Jag visste att söndagen skulle bli så här! Det är alltid mycket läxor och den här gången skulle Jakob träna in ett tal som han skulle videofilmas när han höll.
Oskar skulle göra en scrap book om mikrober, alltså microorganismer. Den kunde bli upp emot 40 sidor hade hans fröken sagt glatt. Oskar har kämpat med text och bilder i en hel vecka och så skulle den sättas ihop. Han trodde nog att det skulle gå fort med det var ju ett klippande och printande av bilder och text. Olika färger och stämplar för olika sidor. Den blev väl inte 40 sidor men kanske 20. Vi höll på till efter ett på natten innan den var klistrad och klar. Då stupade vi i säng.
Jakob å sin sida är ju en kvällstrött kille så efter en dag med först art class och sedan bowlingkalas med kompisen Walter, och sedan någon timmes tal-tragglande, somnade han helt enkelt mitt i talet. Det blev till att väcka honom 5:30 på måndagen istället för att öva det sista.

Detta hade dock gett utdelning då han blivit tillfrågad om han ville hålla sitt tal live på dagen då de ska ha redovisningarna. Han hade inte bestämt sig men jag tror nog han säger att han inte vill det, även om jag verkligen försökte peppa honom till att göra det. Han tycker det är läskigt att prata inför en grupp men han gör det riktigt bra. Vi får väl se vad det blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar