Besöksräknare

onsdag 9 februari 2011

Även pappa har landat!

I natt kom även pappa så nu är vi sex personer i hushållet. Att det redan gått 2,5 veckor sedan mamma kom är helt ofattbart. Att tiden kan gå så fort. Nu ska det bli mysigt att ha även pappa här.
Vill först bara visa er vad smaskigt vi åt till lunch häromdagen, mamma och jag. Vi var på en italiensk restaurang och vi var nästan helt ensamma där men det gjorde ingenting. Vi hade jättetrevligt och åt denna goda mat och avslutade måltiden med cappuccino/espresso. Det finns verkligen många bra matställen i denna stad!



I dag har vi varit på en liten tur i grannskapet. Det finns ett ställe som heter Lake View Farm som ligger så man knappt hittar det men när man kör in genom portarna så öppnar sig en vacker trädgård med små affärer med möbler, växter och annat smått, en skönhetssalong och en liten tea lounge. Vi trodde vi kunde få en bra lunch där men den var väl sådär med pyttesmå champinjonpajbitar, men miljön var härlig. Plötsligt fick vi syn på trädet i bakgrunden av bilden på pappa. Den hade massa med grenar eller luftrötter nere vid stammen, fulla med frukter. Vid närmare titt visade det sig vara fikon. De var fortfarande hårda, gröna och omogna men fina. Jag har aldrig sett dem på träden förut.

Härligt i skuggan av den lummiga trädgården.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar