Besöksräknare

fredag 23 april 2010

Granbacksgänget har lämnat Palm Meadows

Då har de åkt. Det har varit en sorglig stund innan bilen rullade iväg mot flygplatsen. Tidigare i veckan hade vi förhoppningen att flygningen skulle bli framflyttade en vecka p g a sulkanutbrottet, men sån tur hade vi inte... kanske bäst för alla att komma tillbaka till sin vardag...fast jag tror inte en vecka till här hade varit något problem!

Det är ändå skönt att känna att det inte är några som helst problem att bo ihop i fyra veckor. Inget bråke eller tjat. Ingen som var trött på någon annan. Inget gnäll - förutom lille herr Skoglund som mycket regelbundet påminnde om att han faktiskt var "is-hungrig"!!! Skönt att få så mycket tid tillsammans att man tillslut fick äran att ibland få en liten hand i sin eller få lov att ge tröst till ett skrubbat knä!

Sista veckan har varit så mycket läxläsning att knappt någon tid för lek har hunnits med efter skolan. Därför lät jag barnen vara hemma från skolan idag så vi skulle få en heldag tillsammans. Systern och jag började dagen med att åka och käpa en ny resväska till henne då det inte fanns en möjlighet för henne att få ner allt i de väskor hon hade med sig hit. (de dukar och "småsaker" hon köpte efter brunchen i söndags blev lite för skrymmande!) Sedan bar det av till klubben, där vi åt en lunch och badade så länge vi kunde. Det var riktigt varmt idag. Efter 5 minuter i solstolen var vam tvungen att ta sig ett dopp. Barnen hade jättekul. Man hörde ett konstant skrattande från poolen (lilla fröken Skoglund har ett mycket smittande sådant). Jag tror de höll på en hel timme med att dra varnadra över poolen. Helst skulle en person dra de andra sittande på ryggen och hängande i armarna.



Båda de små kusinerna har nästan lärt sig simma, ffa under vattnet. De är nu som fiskar: dyker, slår kullerbyttor och gör konster under vattnet.



Pooldagen avslutades med glass/glassdrinkar vid poolkanten. Vassa hängde till och med i poolbaren!!




Sen bar det av hem för att göra sista packningen och äta sista indiska mangon. Efter det följde ett tårdrypande farväl. Systern sa att hon mått väldigt bra av att vara här i Indien. Vi mådde väldigt bra av att ha er här! Jakob kommer att sakna att sitta med armen runt någon och spela DS på morgonen och Oskar att ha någon att bära omkring på och busa runt med på den gröna ryamattan i köket.

Om sju veckor kommer vi till Sverige och då hoppas vi att få njuta av familj, vänner och den svenska sommaren. Vi längtar redan!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar