Besöksräknare

fredag 2 oktober 2009

Ännu en dag utan husnyckel

Tomas är ledig för idag är det Mahatma Gandhis födelsedag och det är en helgdag i detta land. Trodde åter igen att vi skulle få nyckeln till vårt hus. Men tji fick vi. I dag hade vitvarorna kommit (de skulle kommit i går efterniddag) men hade inte installerats (skulle varit gjort i förmiddags). Lika bra att vi inte tar nyckeln förrän allt är färdigt. Annars får ju vi passa alla hantverkare som inte dyker upp när de ska utan flera timmar senare om de ens kommer. Vi gick till poolen istället. Barnen ville bada. Det duggade men så plötsligt kom solen och då blev allt regn till fukt i luften.

I dag har ändå varit en trevlig dag för vi har mött flera nya trevliga människor och barnen har lekt med de barn de träffade igår. Vi var tvugna att leta upp barnen i ett av husen och fick då en pratstund med en mysig familj från Göteborg.

Sedan åt vi middag på hotellet. Tomas ville ha en öl men blev tillrättavisad av en lite förnärmad servitör som sade att Gandhis födelsedag var en "dry day" och bara alkoholfritt serverades. Det fick duga med vatten till maten. Ölen fick vi dricka efteråt på hotellrummet. Har ni förresten smakat på pistagenötter med nejlika-smak!? Nästan en lite julig upplevelse!

3 kommentarer:

  1. Kan det vara möbler från Adams som spökar?
    Vi avundas er ändå. Mvh Eva-Lena och Lars

    SvaraRadera
  2. Japp Det var Adams och möblerna var så risiga så det var komiskt att gå på deras smutsiga lager. Det såg bättre ut i huset men vi vågar inte titta för nära på sängarna. /Tomas

    SvaraRadera
  3. Det var jätte mysigt att få prata med er åxå!
    Kul att få er uppfattning om Indien så här långt.
    WoW. redan 17 besök nu och jag installerade räknaren bara igår! Kul.
    Kramar Nora

    PS. Vi kanske syns idag. Pappa är lite förkyld och mamma är och spelar golf nu på förmiddagen, men om ni ska till poolen syns vi kanske!

    Jag ska hjälpa er med kommentar fäältet så att det blir enklare att kommentera med anonym eller nemn o bloggadress! Kramen igen ///Nora .DS.

    SvaraRadera