Besöksräknare

tisdag 5 juni 2012

En festlig helg

Nu är det verkligen avskedspartynas tid. I helgen har det varit tre sådana tillställningar. I fredags så var vi på middag hos M och U som ska sticka vidare till Huston, USA. En mycket trevlig kväll med god mat och gott och rikligt med vin (!! kändes dagen efter i mitt lilla huvud!!). De har en egen tandooriugn (inte helt lätt att grilla i kan jag meddela dig, syster min, då du ju funderat på att göra en egen) och en egen kille som kom och smorde in ugnens insida med en mix av banan, spenat, palmblad och massa annat och sedan grillade allt möjligt. Gott blev det, men starkt. Tur att vi är vana.

Lördagen blev bara förberedelser för kvällspartyt som var hos oss och som var ett cocktailparty. Jag har aldrig haft ett sådant förut men det blev massa olika snittar med olika innehåll och olika små såser. Det blev massor över och så glömde vi sätta fram de söta tilltuggen men Oskar bjöd runt på "Rocky Road"-godisarna så några gick åt i alla fall. En del lämnade återbud då det krockade med andra tillställningar men många kom och de flesta verkade nöjda när de gick hem. Det blev knappt några kort men här är ett på tilltuggen med mango-heta räkor och koriander.



Söndagen gick åt till brunch. Vår sista brunch här i Bangalore blev på Taj West End. Det var första gången där för oss och det var väldigt bra mat och trevligt sällskap av våra närmsta vänner (ett par fattades dock). Riktig champagne serverades och det blev både mycket mat och dryck så här sista brunchen med gänget. Efter det var det mest soffhäng innan den dagen var slut.
Oskar och Nora
Jag kommer sakna ostronen!
Glada brunchare!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar