Besöksräknare

tisdag 5 juni 2012

Graduation

I det här skolsystemet byter man efter åk 5 från PYP(primary year programe) till MSP(middle school programe). Därför så tar man som en miniexamen (graduation) efter åk 5. I dag var det alltså Jakobs graduation cermony. Barnen hade röda käpar och hattar på sig och tågade in och sedan var det ett långt program med tal, dans och sång. Alla barnen i åk 5 hade satt ihop en musikvideo av ca 5-6 sånger där alla medverkade på ett hörn. Jag hoppas Jakob får den så att han kan ha den som minne från Indus.
Sedan var det dags för själva cermonin. De fick gå upp och sätta sig på scenen allihopa och sedan fick de en och en gå fram och få sitt diplom och ett minnesbrev som vi föräldrar hade fått skriva personligen till dem om tiden på PYP. Sedan var det dags för gruppfoto för att därefter, äntligen, få kasta sina hattar och jubla!!!



Bra jobbat Jakob! Från att knappt ha förstått ett ord engelska är det nu med självsäkerhet du håller tal och pratar inför klassen. Tänk vad mycket du lärt dig och vad du växt!!  

2 kommentarer:

  1. Fina fina Jakob! Massor med kramar från oss påGranbacken!!

    SvaraRadera
  2. En sådan självsäker och trygg kille det blivit av dig, som kom till Indus med så stor vånda. Duktiga, fina Jakob, grattis från dina stolta morföräldrar!

    SvaraRadera