Besöksräknare

fredag 15 juni 2012

Bloggtorka

Ja hinner bara inte med att få till några inlägg just nu. Har helt prioriterat att träffa alla fina vänner vi har här. Det har varit många farväl och en del tårar. I dag sa Jakob hejdå till bäste kompisen och det var inte helt lätt. Han är från Holland och det finns ju faktisk goda möjligheter att kunna ses igen. Till skillnad mot flera av hans andra kompisar som vi troligtvis aldrig kommer att se igen.
Sån tur är så är de flesta av mina kompisar svenskar så då är det inte så jobbigt att skilja.
Oj nu kör Kumar bilen i motsatta körfilen. "so much jam in other direction ma'm" Jo men lite läskigt att möta alla bilarna!! Fick förresten en motorcykel i bilbaken i förra veckan så vi har redan en buckla.

Vi har lyckats packa på två timmar. Vi är på väg till Malaysia, tioman Island för en veckas semester. Så troligtvis blir det tyst här på bloggen ytterligare en vecka. Vi ska snorkla och päsa på stranden och bara njuta det sista av Asiens underbart varma väder. Sedan bär det av till Sverige. 27 juni är sista dagen här för mig och barnen. På natten åker vi till Sverige och kommer inte tillbaka. Då flyttar vi hem. Blandade känslor för det....men vi längtar efter svenskt sommarlov.

1 kommentar:

  1. ..........& vi längtar efter er. Glada att ni snart är hemma!! Ha en härlig vecka i Malaysia. Kram

    SvaraRadera