Besöksräknare

lördag 30 juli 2011

Härlig Falkenbergsvecka

Publicerar idag 10/8 detta inlägg som jag egentligen skrev för ett par veckor sedan.
Nu har vi haft en mysig vecka här i stugan. Även om livet rör sig mest runt huset här så har vi gjort mycket. Flera fönster har bytts ut vilket mest min pappa jobbat med men vi andra har fått hjälpa till här och där och när det tunga fönsterpartiet som vägde 360 kg skulle på plats så behövdes alla händer som huset hade. Trots att det var väldigt tungt så gick det riktigt problemfritt att få det på plats och nu har vi en vägg som enbart består av glas. Det känns som att man sitter utomhus. Jättehärligt. Efter att ha målat mycket av 70talsfurun vit och sedan satt upp en fondtapet blev rummet som nytt. Nytt stolstyg från Spira fyndades och nästa projekt är att göra om stolarna.
Förutom byggprojekten så har vi tagit härliga cykelturer på dryga milen, dock med diverse stopp för glassätning, caching, minigolf, picknick och annat men duktiga barn har trampat bra på sina små cyklar!
Då är det bara en vecka kvar på semestern och vi har en tur till Lilla Askerö och Gullholmen på schemat. På lördag om en vecka bär det av till Bangalore igen. Det känns lite tungt just nu att behöva lämna sommarsverige och familjen men väl hemma i Indien igen så har vi det ganska bra med fina vänner sån tur är och i december kommer vi faktiskt till Sverige igen för att fira jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar