Besöksräknare

lördag 2 juli 2011

Balder är bäst!!!


I torsdags var det dags att åka ner mot Falkenberg. Min syster kom med det utmärkta förslaget att vi skulle ses på Liseberg med våra barn och våra föräldrar. Vilket bra förslag och vilken mysig dag det blev! Solen sken, det var lagom mycket folk och alla var på bästa humöret.
Vi hade åkband alla åtta och vi började tufft med en tur i Lisebergsbanan. Vi parade upp oss två och två. Man väljer ju kö till vilken plats i vagnen man vill åka och hamnar ju alltså i småköer innan man kommer på tåget. Barnen valde som vanlig var sin kusin att åka med, jag och syrran hamnade i en kö och mamma och pappa i en. Glatt hoppade vi in i vagnarna och insåg då att vi vuxna hamnade i tåget före det som barnen skulle komma med, då vi valt att sitta lite längre fram och köerna där var mindre populära än de barnen valt. Lite dåligt samvete fick vi när vår vagn rullade iväg och våra barn stod kvar på perrongen. Då kändes det bra att Oskar nu är så stor för de andra såg ganska små ut jämte honom.
Sån tur var hade turen gått bra och alla (kanske förutom mormor som klev av turen på darriga ben) hade fått mersmak. Alla åkte Lisebergsbanan två eller tre gånger, även mormor!
Barnen tog en tur i svänggungorna medan vi vuxna tog en åkapaus.

Oskar, morfar, syster och jag åkte Balder och vi var alla ense om att det är Lisebergs bästa åkattraktion. Den är riktigt härlig! Vilket kill i magen!!! Man måste bara skrika lite i varje backe eller så kan man helgardera sig som min syster gjorde och skrika hela turen! Underbart!!!
En våt Kålleradotur
Kvällsmat
Halv tio vad det ett nöjt och trött gäng som lämnade Liseberg och fortsatte söder ut till Falkenberg.

1 kommentar: