Besöksräknare

lördag 11 juni 2011

Nylandade

Efter en resa som kändes lååång är vi äntligen hemma i Sverige. Flygningen gick bra och Lufthansa hade moderniserat sig och skaffat individuella tv-skärmar så alla var nöjda vad gäller filmval. Det gick att sova lite till och från under flygningen men man känner ändå av att man ställt om sig och inte fått riktig sömn.
Jakob har pratat många gånger idag om alla fördelar med Sverige. Oskar undrade huttrande vid väntan på väskorna på Landvetter om jag trodde de hade AC:n på. Så var inte fallet. Den svala temperaturen berodde på de femton krispiga grader som var utetemperaturen i kära Sverige.
Men väl i Borås mötte vi värmen i form av släkten. Lunch som var beställd av Jakob och då bestod av falukorv och pasta fick vi hos mamma och pappa. Där var även svärfar och välkomnade oss. Efter en liten stunds vila och en varm dusch åkte vi alla till kära syster som också fyllde år idag! Där bjöds på en underbar grillbuffé med efterföljande jordgubbstårta. Utsökt gott!!! Verkligen en bra start på Sverigevistelsen. Nu är bara jag vaken. De andra har deckat för länge sedan och nu är det min tur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar