Besöksräknare

söndag 19 juni 2011

En helregnig dag


En trollsk skog med älvdans, på väg hem från Lerum.

I dag har det verkligen regnat hela dagen. Först mot kvällen blev det uppehåll. Tur att vi var bjudna till vänner i Lerum så vi hade något kul att se fram emot. Skönt var det också att vi blev bjudna på kvällsmat och slapp att laga mat här i Tämta (vi har flyttat ut hit nu) då vi, när vi skulle koppla in vår nya spis, var med om ett litet fyverkeri och sedan dog strömmen. Säkringarna hade gått och det visade sig att strömmen varit felkopplad i 20 år. Fattar inte hur den gamla spisen klarat det men så gick den ju sönder också. Detta hände i går morses och vi har därefter fått klara oss med mikron och grillen, samt en välkommen kvällsmat i går hos svågern och svägerskan. I morgon kommer elektrikern...klockan åtta så det blir till att vara uppe tidigt. Men han är varmt välkommen!
Vi har annars hunnit med att träffa en hel del vänner och även fixa till huset i Götet till de nya hyresgästerna. I veckan har vi en tur till Göteborg igen och på torsdag fyller Oskar år. Sedan kommer midsommar och gäster hit. Vi håller tummarna för lite mer värme även om vi tagit med en del av varma jackor och tröjor från huset i Göteborg.
Här är lite kort från de senaste dagarna. Vi har köpt en ny liten kompakt kamera, en Canon, som vi nu försöker lära oss.
Barnen i bilen spelandes spel, som vanligt.


Vattenfärgsmålning, i lördags.

Ny täljkniv!

2 kommentarer:

  1. Vi saknar er!!!!Skitmagsjuka som sätter stopp för morgondagen.( Kram Lena&barnen

    SvaraRadera
  2. Håller med er! Hade sett fram emot att träffa er men vi får ta det efter midsommar istället!
    Bli nu friska så ni inte ligger över midsommar!
    Kram Åsa

    SvaraRadera