Besöksräknare

måndag 27 juni 2011

Midsommar

Då var midsommarhelgen över och Tomas har tidigt i morses (eller man kan även kalla det "natt", den tidiga tid som han gick upp) åkt tillbaka hem till Bangalore där han nu ska jobba i knappt två veckor. På fredag den 8:e juli är han tillbaka här och har då semester!
Det har ändå varit skönt att ha honom hemma här under midsommar. Det är skönt att vara två som vet var alla grejer finns och hur allt funkar, även om gästerna nu efter så många firanden här börjar hitta väldigt bra själva också.
Jag måste tacka de som uppfann partytälten för utan dem så hade vi aldrig kunnat vara här varje år. Först hade vi ett mindre tält 3x3 m men när barnen blev större så behövdes mer plats. Då köptes ett 3x6 m stort tält som vi nog nu har haft i fyra år. Det har varit räddningen. Där sitter vi både till lunch och på kvällen. På kvällen får man var sin filt för att hålla värmen och alla vet att det är riktigt VARMA kläder som gäller.
Här är årets obligatoriska bild. Den ser nästan likadant ut varje år. Det finns dock två saker man kan se skillnad på och det är den växande barnaskaran och de ökande antalen gråa hår. Tur att det glada humöret och den otroliga sångprestationen är det samma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar