Besöksräknare

fredag 26 mars 2010

Indus Day


I onsdags var det då Indus Day och dax för Jakob att uppträda i de röda tomtekläderna.

Lena, lille 3-veckors-Alfred och jag bänkade oss med massa andra föräldrar vid the Sports Complex. Det bjöds på ett tre timmar långt uppträdande som inleddes med modevisning av de minsta barnen som är runt 3 år. De var hur söta som helst där de stod i sina färgglada kläder och jazzade till musiken. Sedan kom årskurs för årskurs och det hela avslutades med årskurs fem.


Jakobs årskurs sjöng en musical om alla symboler i notsystemet och han var ett korsförtecken (för inte är så musikaliskt bevandrade så är det ett tecken används framför en not för att höja den ett halvt tonsteg, ser ut så här #). På engelska kallas tecknet för en "Sharp".
Doesn't he look sharp!?!



Varför de skulle ha röda kläder har jag ingen aning om, men så var det. Jakob gjorde ett utmärkt framträdande (någon slags ringdans och sång) men var svår att fånga på kort.
Ville bara passa på att visa denna säkerhetsanordning de har i trappuppgångarna på denna relativt nybyggda skola. Visst känns det säkert att ha en massa snören på detta sätt som hindrar barnen från att trilla ner!?!








1 kommentar:

  1. Kul att du tog kort på repen. Jag har tänkt detsamma många gånger - vem skall de stoppa?
    /Lena

    SvaraRadera