Besöksräknare

söndag 29 augusti 2010

Skoluniformsskor

Barnen har ju två uniformer i skolan. En är sportkläder som de går i hela dagen de dagar de har sport (de byter inte om eller duschar utan går i de kläderna hela dagen. Den andra är den formella dräkten med skjorta, slips, chinos, och bruna lågskor. Oskar har inte fått sina nya formella (eller hur man nu säger på svenska) kläder och bara tagit upp ena skon och provat att storleken var rätt. När han nu skulle ta fram skorna så ser paret ut så här!!! Det är ju två vänsterskor!! Ni som har bra syn ser på märkningen i skon att den ena har storlek 39 och den andra 40!! Helt otroligt!! Vi fick oss ett gott skratt! De får bytas i morgon.

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag har läst er blogg sedan i våras då det kom på tal att vi skulle åka till Bangalore. Tack för trevlig läsning :-)
    Vi flyger till Bangalore på onsdag (kommer troligtvis att bo i PM) och stannar i 6 mån. Jag skulle behöva lite shoppingtips. Vet du vart det finns billiga köksgrejor? Det finns ju inget i huset så tallrikar och annat behövs köpas.
    hälsningar Annika
    annika_mellbin@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Det är härligt att starta dagen med ett gapskratt. Jag kan se Oskar, som tittar ner på sina vänsterskor.Ett är säkert, allt kan hända i Indien och inget skall man förvåna sig över.
    kram mamma

    SvaraRadera