Besöksräknare

onsdag 30 juni 2010

Tågåkande och fläderblomsplockning

Nu har vi tillbringat några härliga dagar i Falkenberg. Vi hade sån tur att få med oss de små kusinerna hit så det har varit mycket lekande hela dagarna. Äntligen har det varit lite riktig sommarvärme och fastän jag ägnat ett par dagar med att skrubba husväggar med algrengöring så har solen gett lite nytt liv i solbrännan. I dag var dock vädret mulnare. Vi behövde fylla på kylskåpet och mamma och jag åkte in till stan för att handla. Pappa var i Borås över dagen och barnen valde att vara hemma själva. Oskar instruerades att ge dem mellanmål om de blev för hungriga. De var själva i två timmar och allt hade gått jättebra. De hade lekt tåg med en stege som de "körde" runt huset. Ingen verkade ha skadat sig (tur, för jag kan se någon snubbla till och inte hinna med "tågets" fart) och Oskar verkar ha försett dem med mellanmål tre (!!!) gånger på knappt timmar! På eftermiddagen blev det fläderblomsplockning. Alla utrustades med sax och klasar klipptes både högt och lågt. Det blev en mysig stund i buskarna och en bra avslutning på en dag som såg grå och trist ut när den började.

2 kommentarer:

  1. Hit kom solen vid lunchtid och vi åkte ut till havet för första gången. Härligt men vattnet var överfullt med brännmaneter så det blev bara bad till knäna. Patrik var hemma när vi kom hem så det blev kramar & pussar i massor. Efter middagen fick barnen lindat pappa runt lillfingret och fick honom att köra dem till garanterat manetfria Barnsjön med hopptorn.
    Fortsatt skön sommar i stugan önskar Woodrows med kram till er alla.

    SvaraRadera
  2. Vilken härlig sommar vi fick här hemma!!! Nu ikväll fick vi 1:a dropparna regn efter 3 veckor sol!!!! Åker på fredag igen känns lite tråkigt skulle haft 1 vecka till hemma!!! Hoppas att allt är bra med ER & njut nu av sista tiden i Sverige!!! Hälsa Hela Familjen, Många Kramar från Oss

    SvaraRadera