Besöksräknare

onsdag 2 juni 2010

Snart hemresa...

Jag har inte så mycket att skriva om just nu för det är mest funderingar kring packande och läxläsning som gäller. Oskar har "final exams" denna och nästa veckan så då är det 1-2 prov måndag, onsdag och fredag och instuderingstid de andra dagarna. I går var vi på den lokala polisstationen för att visa upp att vi finns till, så att vi sedan kan förlänga våra visum ett är till. I morgon måste vi in till det stora poliskontoret i stan och där tar det nog lite längre tid för då ska man få femtio-elva stämplar och skriva under på alla möjliga ställen. Tur att Nintendo DS finns!

Flera har frågat när vi kommer till Sverige. Oskar gör sista provet den 11 juni och natten mellan den 11 och 12 juni sätter vi oss på planet och vi är på Landveter vid lunchtid på lördagen. Tyvärr måste Tomas jobba lite till och kommer inte förrän runt 1 juli (vet ej exakt när ännu). Tillbaka till Indien bär det av igen i slutet av vecka 31 men tills dit är det låååång tid ännu.

2 kommentarer:

  1. Vad härligt för er att komma hem till Sverige! Just nu är det som allra finast, syrenerna blommar, det är grönt och det finns liljekonvalj. Snart kommer flädern också, då ska jag göra saft! Sen är det midsommar, med grillning och jordgubbstårta...
    Har monsunperioden börjat än i Indien? Ifall den har det så kommer ni verkligen i rättan tid. :-)

    SvaraRadera
  2. vi väntar!!! Inte långt kvar nu! Äntiligen!!!

    kram kram

    SvaraRadera