Besöksräknare

söndag 9 juni 2013

Bröllopshelg

sz3e1746_0.jpg (650×481)
Bild tagen fr Jönköpingsposten
Efter en jobbdag är det helg igen! Det är lyxigt. Så borde det alltid vara tycker jag!! Fast kanske skulle man då stressa ihjäl sig på den stackars dagen man skulle jobba på...
I fredags kväll for vi ner till Falkenberg där mamma och pappa var. Lyxigt att komma ner till dukat bord, även om middagen blev fördröjd av köande förbi Varberg och vägarbete där. Vi stod säkert med avstängd bil i 20 minuter innan vi sakta kunde rulla framåt.
Helgen har ju varit helt dominerat av det kungliga bröllopet. Mamma och jag satt bänkade framör TV:n hela eftermiddagen för att titta på det vackra paret och alla elegant klädda bröllopsgäster. Naturligtvis hade vi bubbel och jordgubbar att fira med. Även barnen fick alkoholfritt jordgubbsbubbel och tittade då på vigseln, vilket de aldrig hade gjort annars. Bubbel vid sådana här kungliga högtider är en sed jag lärt mig av tjejvännerna i Indien. Nu kunde vi ju inte titta ihop men hade ändå gruppchatt så att lite av den gamla känslan från Bangalore fanns där.
Hon är otroligt vacker, prinsessan Madeleine och Chris verkade väldigt lycklig och pussade henne när helst han fick chansen. Lillsessan Estelle stal en del av föreställningen, så sockersöt i en egen liten fåtölj jämte mamma och pappa! Kul med lite folkfest här i Sverige.
Mamma och Jakob på promenad i solen innan bröllopet. 


Några jordgubbar och lite av barnens bubbel blev kvar, resten tog slut..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar