Besöksräknare

fredag 18 december 2009

Sports Day

Nu har barnen jullov. Första dagen idag som de (och då också jag) slapp gå upp i ottan. Gick halva förmiddagen i pyamasarna och myste. De har varit så duktiga båda två och Oskar har fått betyg i alla sina ämnen och de var över alla förväntningar. Han har varit så duktig. Det har verkligen Jakob också varit som kämpat på och nu börjar förstå lite. Häromdagen sa han att han faktiskt förstod en hel del av texten på sina engelska gameboy-spel!


Det sista som hände på terminen var Sports Day. Jakobs var i fredags och Oskars var i går. Båda dagarna började med en "drill" som övats på under en timme/dag den senaste veckan. Även om inte Oskar är superblond så är det inte svårt att hitta honom bland de andra eller vad tycker ni?!!




Båda barnen har varit med på uttagningar innan sportsday, men Jakob uppfattade inte att han skulle springa för att få en bra tid utan sprang bara så att han vann. Tyvärr var det inte snabbt nog för att komma i finalen. Dock fick han var med i stafetten 4x100m men hade lite problem i pinnöverlämningen vilket gav hans lag en fjärdeplats. Oskar var med i final på 200 meter och kom femma av alla killar i åldern 12 och 13 år! Han var också med i stafetten och hans lag tog hem guldet!






Alla barn på skolan är indelade i fyra olika färger. Oskar och Jakob tillhör Phoenix och har då gul färg på detaljerna på sina sporttröjor. De fyra "husen" tävlade mot varandra vilket gav ett engagemang i de olika finalerna och gjorde att de annars så individuella segrarna nu även uppskattades av andra. De gula Phoenix vann överlägset över de andra husen och fick ta emot den stora pokalen.

3 kommentarer:

  1. I arrived here just surfing.
    Congratulations on Your nice site and best wishes from an Estonian living in Italy

    SvaraRadera
  2. Hade inte 1an 2an 3an o 4an bara 4x50 meter? Tror de för 5an hade 4x100och då sprang vi runt hela alltet! Iallefall, Oskar kom på samma plats i 200m finalen som jag gjorde! Bra kämpat för båda barnen och va synd att Jakob inte fick va med i finalen! Ha en toppen 3vlig jul i Goa nu! Kram Kram från Nora

    SvaraRadera