Besöksräknare

lördag 7 september 2013

Sommaren i sammanfattning


Nu är sommaren nästan över och jag har helt haft semester från bloggen! Men nu ska jag försöka ta tag i det här igen. Trots att jag har kontakt med många av er igen här i Sverige är det ändå vissa av er som följer bloggen och inte vill att jag ska lägga ner den så jag ska försöka fortsätta dela med mig av vår vardag.
Här ska ni få några axplock av vår sommar. Vi har haft en lugn och härlig semester. Vädret var i början lite växlande men slog sedan om till bra och då behöver man inte göra så mycket mer än lata dagar i solen och mysiga kvällar vid grillen.

Första tiden var vi i Tämta. Där blev det flera fisketurer. Riktigt spännande var det när Oskar fick en gädda på över 4 kg på kroken.

 
Han fick kämpa ett bra tag innan han fick upp den ur vattnet men han lyckades på egen hand. Gäddan röktes på grillen och på resterna blev det en jättegod fiskpudding till skirat smör och färskpotatis.

Sedan åkte vi till Göteborg för att ta emot finfint besök! Jakobs bästis från Bangalore, holländske Walter, kom med sin mamma och syster i fyra nätter. Trots att vi tillfälligt fick lite mulet väder hade vi härliga dagar då vi visade våra gäster Göteborg genom besök på Styrsö och Universeum. Jakob och hans kompis pratade konstant från det att de kom till de åkte. För mig var engelskan först lite ovan men började sedan flyta på bra. Walters mamma är lätt att prata med och nu hoppas vi på att de flyttar närmare oss om ett år.
Högst upp på Styrsö tog vi en geocache

Mysig lunch på Skäret

På universeum fanns mycket att titta på..
Efter besöket åkte vi till Falkenberg. Sommaren måste innehålla i alla fall en vecka när vi är där tillsammans, systerns familj, mina föräldrar och min familj. Sommarens projekt blev att lägga in de indiska stenbänkskivorna i vårt kök. Riktigt snyggt blev det. En annan favorit var krabbfiske. Om jag inte minns fel så lyckades vi tillsammans fånga nästan 50 krabbor!

Glass på Peggens! Det missade maken och svågern som var ute och golfade istället.
Oskar i krabbfiskartagen


Akrobatiska kvällsaktiviteter med kusinerna


Nya bänkskivan nästan på plats
Korsord på stranden

Grillkväll på klipporna

Det var vår sommar i snabbversion. Det känns ändå som att vi alla fått en bra paus från jobb och skola och nu har kraft att klara av hösten.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar