Besöksräknare

söndag 4 december 2011

Jäktig lördag

I går var en jäktig dag. Volvo hade "Harmony Day" vilket är en familjedag dit alla volvoanställda blivit inbjudna till. Det var ett jättearrangemang som började klockan tre och sedan häll på till sena kvällen. Tyvärr (läs: sån tur var)var vi inbjudna på avskedsmiddag hos fam W som lämnar Bangalore i jul (ja, herr W blir kvar ett tag till men resten av familjen sticker) så vi kunde bara stanna till halv sex. Tyvärr (läs:sån tur var igen!) så kunde då inte Tomas medverka i det svenska bidraget för kvällen "Luciatåget" då det var inplanerat senare på kvällen.
Oskar var kvar hemma och pluggade för sista veckans tentor men vi andra minglade omkring till ljudet av alltför högt spelad musik. Det var faktiskt väldigt mycket ordnat. Olika stationer med dricka, glass, snacks, pop corn och spunnet socker. Massa femkampsgrenar, ett klättertorn, en jätteboll som man spändes fast i och som sedan rullades fram (så klart var man tvungen att var vuxen för den så Erik och Jakob kunde inte prova), ballonger och handmålningar. Vad killarna däremot provade var kardborreväggen!! De fick ta på sig en kardborredräkt och så slängdes de upp på väggen ...och satt fast där till de vill ner - knasigt indiskt!



Sedan började ett digert program inne på en jättescen. De hade haft olika talanguttagningar på jobbet för att utse vilka som skulle få uppträda. Jag tänker bara på min arbetsplats. Om vi hade haft uttagning där så tror jag ingen hade kommit på audition. Här gillar de att uppträda och leka.
Vi smet i alla fall och fortsatte trevligheterna hos fam W som bjöd på jättegod och mycket trevlig middag. Barnen hade det mysigt på sitt håll då de fyra själva åkte till det franska crêperiet och åt och sedan hem till oss för film och chips. Det kommer att bli tomt utan fam W!!! Det känner vi alla här hemma. Härligt ändå att man kan få så fina vänner här på andra sidan jorden och sedan bo 20 minuter från varandra i Sverige så att man kan fortsätta träffas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar