Besöksräknare

fredag 13 juli 2012

Förrådsflytt

Det är inte klokt vad mycket saker man sparar ihop genom åren.När vi flyttade till Indien gjorde vi en välbehövlig röjning i alla förråd och garderober. Vi slängde på tippen och lade så mycket i UFF-lådan att vi fick åka dit när det var mörkt för att det annars kändes pinsamt då vi nästan fyllde den helt med bara våra saker. Sedan packade vi ner resten av sakerna i förrådet, inte för att flyttas utan för att förvaras där tills vi kom hem igen. Nu har vi ju sålt detta hus och köpt ett nytt....

Tomas kom hem i lördags förmiddag. Han skulle kommit i fredags men fick jättestrul med flyget och blev fast först i Kina och missade då sista planet till Sverige från Tyskland och fick sova över där innan han äntligen kom hem.
Jag och barnen sov i det nya huset. Vi fick världens bästa överraskning när vi vaknade: Det ringde på dörren och där stod syster och svåger! De hade kommit för att hjälpa oss med flytten!! Underbart. Sedan kom även vännen S och utan dessa tre personernas extra hjälp hade vi aldrig klarat att flytta allt. När saker inte ligger i lådor och när man inte har bra lådor att packa i tar allt mycket mer plats och tid. Man upptäcker också att de saker man trodde skulle funka att använda tre år senare, nu visade sig vara gamla eller för små (barn växer mer än man tror). Badkarsankorna åkte direkt i soporna och en del leksaker skänktes iväg. Men det mesta åkte med till nya huset och det är nu fullt av lådor och påsar med massa mystiska saker i. Det tar mig nog hela hösten innan allt är genomgånget och då kommer containern från Indien med allt vårt bohag och sorterandet kommer att behöva börjas om.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar